loading

Pentru perioada în care ne îngrijim de maşina dumneavoastră, pentru lucrarilede mecanică, vă oferim un vehicul de înlocuire la un preţ special în următoarele condiţii:

 

4h Totul Inclus: 120 lei (TVA inclus) - vă oferim un vehicul de înlocuire pentru un timp de 4 ore şi un rulaj de 40 km. Combustibilul pentru cei 40 de km este inclus în preţul serviciului. Parcurgerea de km suplimentari faţă de cei 40 incluşi iniţial se tarifează cu 2,5 lei/km TVA inclus.

24h Mobil: 270 lei (TVA inclus) - vă oferim un vehicul de înlocuire, în limita a 150 km/zi. Parcurgerea de km suplimentari faţă de cei 150 incluşi iniţial se tarifează cu 2,5 lei/km TVA inclus. Acest preţ este valabil doar pentru clienţii care au vehiculul imobilizat în service-ul Express Motors.

Serviciul este oferit în limita numărului de maşini disponibile. Vă rugăm să vă adresaţi departamentului Recepţie Service pentru a afla informaţii despre disponibilitatea vehiculelor şi a rezerva un vehicul. Preţurile menţionate în prezenta ofertă conţin TVA.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================