loading

Te ţinem în mişcare.


Express Motors îţi asigură mobilitatea în orice situaţie.


Cu fiecare revizie efectuată în service-ul nostru, beneficiezi de acest program GRATUIT, timp de 1 an.

Indiferent unde mergi şi survine situaţia puţin probabilă că autovehiculul tău se defectează, Asistenţa Rutieră Opel se asigură că ajungi la destinaţie. În cazul imobilizării automobilului în urma unei defecţiuni, apelaţi numarul de telefon 004 (0) 21 223 46 90. 24 de ore pe zi, în peste 40 de ţări europene, Asistenţa Rutieră Opel îţi oferă servicii la faţa locului, servicii de remorcare, un autovehicul de închiriat, cazare la hotel, continuarea călătoriei cu trenul sau avionul şi multe altele.

Garanţia de mobilitate este aplicabilă pentru toate autovehiculele Opel noi şi este valabilă timp de un an de la data înmatriculării autovehiculului sau de la livrarea de către reparatorul Opel autorizat (care eveniment survine primul).
Poţi extinde acoperirea serviciului de Asistenţă Rutieră Opel de fiecare dată când te prezinţi la Express Motors pentru efectuarea lucrărilor de service programate la intervalele corespunzătoare conform indicaţiilor cuprinse de Planul de Service al Autovehiculului. Extinderea poate fi efectuată pentru un an, la preţul de 12,39 EUR plus TVA, în care este inclusă şi tractarea în caz de accident.


Cu Asistenţa Rutieră Opel rămâi în mişcare.

 

Cum poţi beneficia de Asistenţa Rutieră Opel

  • Serviciul de asistenţă rutieră Opel este gratuit pentru fiecare autovehicul Opel nou şi este valabil în primul an de la achiziţionare.
  • Poliţa poate fi reînnoită, contra cost, pentru o perioadă de un an, sau o poti primi GRATUIT la fiecare revizie efectuată la Express Motors Bistriţa.
  • Garanţia nu acoperă defectele cauzate de piesele de schimb sau accesoriile care nu sunt produse originale Opel.

 

Problemă

Soluţie

Autovehiculul tău se defectează undeva în Europa

• Reparare la faţa locului

sau, dacă este necesar,
• Tractare la cel mai apropiat reparator Opel autorizat

Autovehiculul tău nu poate fi reparat în interval de două ore de la tractarea la reparatorul Opel autorizat

• Autovehicul de închiriat oferit pentru maxim 4 zile,

sau
• Bilete de tren (valoare max. 613 EURO/persoană),

sau
• Bilete de avion (Clasa economic, valoare max. 613 EURO/persoană) dacă călătoria cu trenul depăşeşte 6 ore

Defecţiunea apare la peste 80 km depărtare de casă şi nu poate fi remediată în interval de 24 de ore

• Cazare într-un hotel de 3 stele pentru toţi ocupanţii autovehiculului timp de maxim 4 zile ca alternativă la autovehiculul de închiriat/tren/avion

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================